Uutiset 7.12 Kansallisen voimanostokisan tulokset
7.12 Kansallisen voimanostokisan tulokset PDF Tulosta Sähköposti
08.12.2013 18:23

KP:n joulukuun kisat pidettiin Suomen Itsenäisyyspäivän jälkitunnelmissa.
Kisoihin oli ilmoittautunut 11 kilpailijaa, jotka kaikki saapuivat puntariin ja sitä kautta itse kisaan.
Kisojen parhaasta tuloksesta vastasi nuori Jarkko Perttula, Py-Pa, pitäen kisan alun jännityksessä. Ensimmäinen kyykky 320 kg ja kolme punaista, toiseen nostoon uusi Suomen ennätys 330 kg ja kolme punaista. Kolmanteen nostoon myös 330 kg ja Kopolan Hannun piiskaamalla Jarkko tsemppasi itsensä ja raudat hyväksytysti ylös. Uusi Suomen ennätys sarjaan 93 kg, M23/M20. Maastavedossa myös SE 282,5 kg ja samalla syntyi yhteistuloksen SE 800 kg sarjaan 93 kg M23/M20. Onnittelut ennätyksistä!
Joensuun Tomi Vikla uhkui penkkipunnerruksen ennätys kuntoaan jo ennen kisoja ja niinhän Tomi nostikin ensimmäisellään uusiksi pp SE lukemiksi 245,5 kg sarjaan 83 kg sekä yleinen että M40. Toiseen Tomi lastautti 252,5 kg mutta ei tällä kertaa ja viimeiseen vielä 257,5 kg muttei sekään tullut ylös. Onnittelut Tomillekin uudesta SE tuloksesta!
Ainoana naisena mukaan oli saapunut Juankosken Punnerrusta edustava Iina Martikainen. Iina teki varmaa tulosta ja varojakin näytti jäävän seuraavaan kisaan sen verran helposti ja teknisesti oikein Iina nosti.
Tervon Urheilijoista oli saapunut kaksi uutta nostajaa, jotka suoriutuvat erinomaisesti.
Alkaa Korhosen Riston osoittama tie tekevän tulosta Tervossa.
Sotkamosta saapui kolme Niskasta kisaamaan, eli Jari, Ville ja Mika. Hyvin tuloksin Sotkamolaiset nostivat pois lukien Jari, jonka kyykyt eivät saavuttaneet tuomareiden hyväksyntää eli Jari kyykyn jälkeen suihkuun. Ikävä kyllä sillä onnistuessaan Jari olisi tehnyt myös SE-tuloksen.
KP:ta edustivat Pietu Lippo ja Jari Saario. Jari Saariolle oli viimeinen kilpailu KP:n väreissä sillä Jari vaihtaa seuraa ensi vuoden alusta. Jari siirtyy edustamaan Juankosken Punnerrusta. Jari parantelikin RAW-ennätyksiään. Toivotamme Jarille onnea ja menestystä uudessa seurassa!
Tuomareina toimivat Kalevi Sorsa, Reijo Parviainen ja Petri Kokkonen.
Kanttiinia pyörittivät Maria Lindberg, Mervi Rantamäki sekä Arto Kettunen.
Toimitsijoina hääri Seppo Räsänen ja Maiju Sutinen sekä kuuluttajana Seppo "Epe" Miettinen.
Lava hommatkin olivat hyvissä käsissä eli Jari Kuokkanen, Tuomas Lukkari, Jere Savolainen, Hannu Saarelainen ja Jyrki Koivisto.

Palkinnoista vastasivat Kylpylä Hotelli Rauhalahti, Ravintola Huviretki, Leväsen Shell Laituri, Data Group Kuopio, Puijon torni ja Kuopion Autotalo.

Tulokset SVNL:n sivuilla

 

Masterit Tapani Puhakka ja Tomi ViklaMasterit Tapani Puhakka ja Tomi Vikla

 

Lisää kuvia tulossa...

Viimeksi päivitetty 08.12.2013 18:31