Uutiset Tapani Puhakka MM 6. Päivitetty kisa raportilla.
Tapani Puhakka MM 6. Päivitetty kisa raportilla. PDF Tulosta Sähköposti
05.06.2015 16:34

Tapani Puhakka sijoittui kuudenneksi (6.) tänään alkaneissa klassisen voimanoston MM-kilpailuissa, jotka käydään Salossa 5.-14.6.2015.

Tapani voitti maastonoston laji pronssia tuloksella 180 kg.

Tapani Puhakka MM6Tapani Puhakka MM6

 

Tapanin yhteistulos oli 365 kg (90-95-180) sarjassa 70M93.

Tulokset

 

 

Tapanin raportti kisoista:

 

Lähes puolen vuoden projekti päättyi Saloon. Ylitorniossa kävin antamassa "näytöt" alkutalvella ja nyt sitten taas toiseen suuntaa yli 500 km MM-kisoihin. Nämä olivat minulle ensimmäiset "arvokisat" Suomessa.

Kisapaikka oli hyvä ja hommat pelasivat mukavasti kun järjestäjät saivat varustetarkastuksen pois vaakahuoneen eteisestä n. 2 m2 tilasta jossa myös punnitukseen menevä odotti.
Mummot olivat aloittaneet jo aamu kuudelta ja me ukkelit heti avajaisten jälkeen eli pääsin jo toisena miesnostajana lavalle.

Taisi olla polvinivel ruostunut kostean alkukesän aikana kun kyykyn syvyys riitti vasta kolmannella yrityksellä. Eli siinä meni mahdollisuus neljänteen sijaan.
Penkissä kaksi onnistunutta eli normaali suoritus.
Kolmannella vedolla yritin välttää jäämisen kuudenneksi mutta ei rauta totellut joten viides sija meni kevyemmälle tasatuloksella.
Lajimitalia olin ennakkoon kaavaillut vedossa ja tulihan se pronssi joten pääsin ystäväni Kari Mattilan seuraan pallille.  

Näin meni taas yhdet MM-kisat, olen jo laskuissa seonnut mutta kyllä kahtakymmentä lähestytään. Katsotaan nyt olisiko syksyllä taas reissu Coloradoon  sieltä Nevadaan ja edelleen Californiaan.

Viimeksi päivitetty 17.06.2015 09:21