Uutiset Petri Kokkonen nimettiin seuran kunniapuheenjohtajaksi
Petri Kokkonen nimettiin seuran kunniapuheenjohtajaksi PDF Tulosta Sähköposti
24.02.2019 18:12

Kuopion Painonnostajien pitkäaikainen puheenjohtaja Petri Kokkonen nimettiin seuran
kunniapuheenjohtajaksi 16.2.2019. Kunniapuheenjohtajuuden nimeämisen yhteydessä
luovutettiin Petrille seuran 25. standaari. Standaari luovutettiin Petrin syntymäpäiväjuhlissa Kuopiossa. Petri on seuran historian toinen kunniapuheenjohtaja, seuran perustajajäsen Aarne Vartiainen oli ensimmäinen.

 

standardin luovutusstandardin luovutus
KP:n sihteeri Jyrki Koivisto luovuttaa seuran standaarin kunniapuheenjohtajalle 50-vuotis syntymäpäiväjuhlissa.

 

Kunniapuheenjohtajuus edellyttää pitkäaikaista ja ansiokasta työtä. Petri on toiminut seuran puheenjohtajana kymmenen vuotta. Petri on johtanut seuraa esimerkillisesti sekä pitänyt yhteyttä eri sidosryhmiin; Kuopion kaupunkiin, paikallismedioihin sekä sponsoreihin. Voimanosto kilpaurheiluna on tullut tunnetummaksi alueellamme kuin aiemmin.

 

Petrin puheenjohtajuuskaudella Kuopion Painonnostajat ry on menestynyt voimanoston Voimamaljassa hyvin, ollen vuonna 2018 kuudentena. Tämä sijoitus on seurahistorian paras. Viimeisimmän kymmenen vuoden aikana KP on järjestänyt kolmet penkkipunnerruksen SM-kisat osin yhteistyönä naapuriseurojen kanssa. Ensimmäiset vuonna 2007 Tuusniemen Rajun kanssa Tuusniemellä, toiset vuonna 2014 Tervon Urheilijoiden kanssa Tervossa ja tuoreimmat järjestelyt olivat vuonna 2018 Vuorelassa Kunttarilla.

 

Puheenjohtajuuden lisäksi Petri on toiminut tuomarina mm. voimanoston SM-kilpailuissa sekä joukkue SM-kisoissa joukkueenjohtajana, saavuttaen mm. SM-kultaa sekä maajoukkuehuoltajana voimanoston MM-kilpailuissa.

 

Lämpimät onnittelut merkkipäiväsi johdosta sekä kunniapuheenjohtajuus nimityksestä!

 

 

Viimeksi päivitetty 25.02.2019 16:35